Corbizz werkt samen met een aantal zeer betrouwbare partners uit het werkveld

GerroldVerhoeks
Adviseur die zich richt op strategische vraagstukken binnen zorg en welzijn
Gerrold Verhoeks is mede-eigenaar van ZorgmarktAdvies, een jong advies-bureau dat zich richt op strategische vraagstukken binnen zorg en welzijn. Gerrold heeft ruim tien jaar ervaring met bestuurlijke besluitvormings-processen en strate-gische advisering over marktordening, regulering en bekostiging in de sectoren zorg en welzijn.
   Lisette Langedijk
Juridisch adviseur
 Lisette Langedijk is arbeidsjurist, gespecialiseerd in arbeidsovereenkom-stenrecht en sociale zekerheidsrecht. Ze is als docent en onderzoeker verbonden aan de juridische faculteit van de Erasmus Universiteit Rotterdam
   Ronald Jas
Communicatie adviseur
Ronald Jas is zelfstandig communicatie adviseur en eigenaar van Twiga Communicatie sinds 2007. Vanuit diverse communicatiebetrekkingen in de gezondheidszorg, o.a. GGZ-instelling Parnassia en KNGF, heeft hij als freelancer uiteenlopende opdrachten verzorgd voor de zorg- en welzijnswereld.
   Frank Backer
Organisatie adviseur
Frank Backer is in 1994 gestart als zelfstandig organisatieadviseur. Daarvoor was hij docent politicologie, adjunct-directeur van een bibliotheekschool en directeur financiën en planning van een hogeschool. Als organisatieadviseur richt hij zich op onderwerpen als strategie-ontwikkeling, (bestuurlijke) informatie en financieel management.